Lepivits Tyrosine Max V-comp 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Tyrosine Max is een voedingssupplement met 500mg L-tyrosine per capsule. Tyro- sine is betrokken bij de productie van catecholamines.

KENMERKEN

√ Tyrosine is een aminozuur dat de voorloper is van dopamine.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

√ Geconcentreerd in L-tyrosine (500mg);

√ Natuurlijke doseringsvorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag (ochtend) met een glas water innemen buiten de maaltijden om, of zoals voorgeschreven.

Samenstelling

Ingrediënten :

L-Tyrosine; rijstzetmeel; capsule omhulsel: pullulan (100% plantaardig).

Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van medicatie en hyperthyreoïdie. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Gegevens
CNK4264826
FabrikantenLepi Vits Belgium, Medipim
MerkenLepivits
Hoeveelheid verpakking60