Over ons

Al meer als 10 jaar zorgen wij als dorpsapotheek dagelijks voor de aflevering en bereiding van uw geneesmiddelen. Wij staan altijd klaar om gericht en persoonlijk advies op maat te geven over uw medicatie en gezondheidsproblemen.  Apotheek Vita Pharma beschikt dan ook over een ruim assortiment geneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetische verzorgingsproducten en thuiszorgmateriaal. 

Xavier Punie

Apotheker Eigenaar

Anke Torfs

Apotheker

Steffie Verwulgen

Apotheker

Robin Horions

Apotheker-Assistent

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig opleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen.


Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan helpen wij u ook graag verder. Aarzel niet om ons hiervoor te contacteren.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website, via onze Facebook pagina, of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht