Sjankara Hennepzaad Plant. Olie 100ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Cannabis sativa. Bevat ongeveer 20% ALA (Omega-3 verzuur) en 55% LA (omega-6 vetzuur). Geldt als de belangrijkste bron van Omega-3 en -6 verzuren in de verhouding 1 : 4. De ideale verhouding voor de mens, die ervoor zorgt dat deze essentiële vetzuren optimaal worden opgenomen. De olie wordt koudgeperst uit de zaden van de hennepplant. THC (tetrahydrocannabinol) is eruit verwijderd.

Omega-3 en omega-6 vetzuren zijn essentiële verzuren: ons lichaam kan deze niet zelf aanmaken en wij moeten ze dus uit de voeding halen. Ze zijn essentieel voor onze gezondheid: veel beschavingsziekten ontstaan voor een belangrijk deel door een gebrek hieraan. Zelfs bij een gezond eetpatroon heeft zowat ieder mens een tekort aan omega-3 vetzuren. Mensen die zeer gezond eten, kunnen uit hun voeding wel voldoende omega-6 vetzuren halen.

Belangrijkste eigenschappen van Omega-3 en -6 vetzuren:

- verlagen de slechte LDL-cholesterol en dragen bij aan een gezond hart en gezonde bloedvaten

- verbeteren het zuurstoftransport naar de cellen

- verbeteren de immuniteit

- verbeteren de opname van vitaminen en mineralen

- reguleren het hormoonsysteem o.a. bij PMS-klachten

- zijn essentiële bouwstenen voor de huid en helpen bij huidproblemen

- gaan allerlei verouderingsprocessen tegen

- helpen bij leerstoornissen, geheugenproblemen, ADHD, depressie enz...

Gebruik

Gebruik: Dagelijks bij de maaltijd twee tot 4 koffielepels olie innemen. Ook geschikt voor gebruik in koude sausjes.

Let op: olie nooit verwarmen! Bij voorkeur koud bewaren.

Gegevens
CNK4356671
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara